Upplevelsepresent i julklapp

Att hitta bra julklappar är inte alltid det lättaste. Det är bra att känna till så mycket som möjligt om personens intressen, att veta vilken prisnivå man ska lägga sig på för julklappen och känna till om personen redan har julklappen i fråga.

Upplevelser är en bra julklapp som passar de flesta personer. Dessutom kan upplevelser bli en gemensam julklapp om du väljer att den ska vara för två personer, så att du själv får vara delaktig. (Har du otur väljer personen någon annan deltagare än dig...).

Upplevelser till pappa

Bland upplevelser som passar bra att ge bort till sin pappa hör whiskeyprovning, att få köra superfort i en supersportbil eller aktiv matlagning med kock. Det hela beror lite på din pappas ålder och hur sportig och äventyrlig han är.

Upplevelser till mamma

Upplevelser som passar bra att ge bort till mamma hör restaurangbesök för två, en vinprovning och chokladmassage. Även här hänger det hela givetvis ihop med din mammas ålder och äventyrlighet, vissa mödrar vill kanske åka en privat helikoptertur medans andra mammor föredrar en stillsam lugn massage.

Mångra tror att en upplevelsejulklapp måste vara dyr, men det stämmer inte. Upplevelser kommer i alla prisklassser, från dyra upplevelser för tusentals kronor som kanske passar bäst som presenter till folk som fyller ett jämt årtal, till billigare
upplevelser för bara någon hundralapp. Många billiga upplevelser kan man köpa för runt 100 till 300 kr.

4 nov 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)